Les avis clients soulignent une grande satisfaction envers la qualité des produits, souvent jugés conformes et bien présentés. La rapidité de livraison et la clarté des notices de montage sont appréciées, tout comme le bon rapport qualité-prix. Le service client est également mentionné comme réactif, contribuant à une expérience positive.
Sanne M.
22 mars 2025
Avis vérifiéDe afmetingen zijn niet correct
Christian L.
22 mars 2025
Francesco G.
10 mars 2025
Avis vérifiéTout est parfait
Alexandre C.
2 mars 2025
Avis vérifiéProduits correspondant à mes attendes, bon rapport qualité/prix et livraison rapide.
Alain G.
2 mars 2025
Avis vérifiéSite très bien détaillé, paiement pas trop compliqué, service clientèle remarquable
Dimitri G.
Yves M.
Avis vérifiétout est OK
Thys R.
2 mars 2025
Avis vérifiéCorrecte afhandeling van een retour
Réponse de Casanoov.be
Hallo, Hartelijk dank voor je feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met Casanoov niet aan uw verwachtingen voldeed. Bij Casanoov staat jouw tevredenheid centraal. We doen er alles aan om je te ondersteunen, vanaf je eerste bezoek aan onze site tot en met het dagelijkse gebruik van onze producten. Wij danken u voor uw begrip en staan tot uw beschikking voor verdere vragen of hulp. Met vriendelijke groet Het Casanoov team
Azeddine M.
2 mars 2025
Avis vérifiéGeen telefonische contact mogelijk. De bezorgdienst niet professioneel, de bestelling komt niet in een keer. Een deel van de bestelling terug verzonden naar jullie en ik moest opdraaien voor de kosten.
Réponse de Casanoov.be
Hallo, Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons u te moeten informeren dat uw ervaring met Casanoov niet aan uw verwachtingen voldeed. Wat betreft de kosten voor het retourneren van je bestelling, volgt hier een gedetailleerde uitleg van het bedrag: Administratiekosten: Er zijn vaste administratiekosten van 26,45 euro per pakket voor het verwerken van de retourzending, inclusief documentbeheer en interne verwerking. Transportkosten: De transportkosten worden berekend op basis van het gewicht en de grootte van de pakketten. De retourzending van de pergola brengt aanzienlijke transportkosten met zich mee vanwege de grootte en het gewicht van de pakketten. Behandeling en herverpakking: Geretourneerde producten moeten worden geïnspecteerd, herverpakt en terug in voorraad worden genomen, wat tijd en mankracht kost. Slijtage en waardevermindering: Geopende producten zijn onderhevig aan waardevermindering, zelfs als ze zorgvuldig opnieuw zijn verpakt. We moeten elk onderdeel controleren om er zeker van te zijn dat het in nieuwstaat is, wat extra kosten met zich mee kan brengen. Deze kosten zijn nodig om kosten te dekken die we onze klanten in eerste instantie niet in rekening brengen, zoals gratis levering. Wij danken u voor uw begrip en staan tot uw beschikking voor verdere vragen of hulp. Met vriendelijke groet Het Casanoov team.
Jill V.
2 mars 2025
Avis vérifiéNiet eens een ster waard eigenlijk.
Michail S.
Avis vérifiéBon service