Carglass Chateaubernard est apprécié pour son accueil chaleureux, la compétence de ses professionnels et la rapidité des interventions. Les clients soulignent la qualité du service et le professionnalisme, rendant l'expérience positive et recommandable.
3 mai 2024
Avis vérifiéRendez-vous respecté date et heure, Pensez à nettoyer le coté intérieur du par brise, car au couché du soleil la visibilité était mauvaise...
25 avr. 2024
Du sérieux, et du bon travail! 👍
28 mars 2024
Efficient service
28 févr. 2024
très bonne prestation, professionnel
15 févr. 2024
Intervention parfaitement conforme à mes attentes : réception client, qualité de la réparation, délai tenu.
15 févr. 2024
Polis, efficaces
14 févr. 2024
très bon accueil et bon service cdt
6 févr. 2024
repair to windscreen poor
Réponse de carglass.fr
Hello, we are sincerely sorry for this dissatisfaction. Following the impact repair, a mark may remain on the windshield because the injected resin is made of a material different from that making up the windshield. However, do not hesitate to visit a Carglass® center so that a technician can see the problem encountered. We remain at your disposal, Julie from Carglass®, specialist in windshield repair and automobile glass replacement
Hello Julie I understand that a slight mark may be present after a repair, but the repair that your technician carried out has not changed the size of the original impact.I feel that I should have left the windshield with the original damage as it still looks the same.I will attempt to visit your cognac centre within the next few days.
6 févr. 2024
Une prestation très professionnelle.
31 janv. 2024
Très bien passé